Pulled pork i tacos med syltet rødkål
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Lav en lynversion af pulled pork, og brug mørbrad, som er mere magert og derfor har kortere tilberedningstid. Krydr med mexicanske krydderier.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit rødkålen i tynde bånd. Bland dem med eddike, ahornsirup, peberkorn og laurbærblade i en lille gryde, og giv det et hurtigt opkog.
Tag straks gryden af varmen, og hæld indholdet over i et skoldet sylteglas. Sæt glasset i køleskabet indtil servering.
Afpuds svinemørbraden for sener, og skær den over, så den passer ned i din gryde. Bland paprika, hvidløgspulver, spidskommen, koriander, chilipulver, salt og peber i en skål, og gnub svinemørbraden grundigt ind i krydderiblandingen. Smelt smørret i gryden, og brun svinemørbraden på alle sider.
Skyl og riv æblet, og tilsæt det sammen med bouillon. Lad det simre i 1 time under låg.
Tag mørbraden op af gryden, og læg den på et skærebræt, så du kan rive kødet fra hinanden med 2 gafler.
Læg kødet tilbage i gryden, og smag til med ahornsirup, æblecidereddike, salt og peber. Lad kødet simre videre og koge ind, mens du klargør resten.
Lun tacoskallerne efter anvisningen på pakken. Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft. Afdryp majskernene i en sigte.
Servér pulled pork med tacos, syltet rødkål, avocado, koriander, majs og cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Syltet rødkål til jul