Dup andelårene tørre. Brun dem på begge sider i olie på en pande, til skindet bliver gyldent.
Tænd ovnen på 100°. Læg andelårene helt tæt sammen i en lille bradepande.
Pil løg, og skær dem i tykke skiver. Fordel løg, timiankviste, laurbærblade, peberkorn og salt over og mellem andelårene. Hæld olivenolie i fadet, indtil andelårene er dækket.
Steg andelårene i ovnen i 3 timer, til de er helt møre. Tag lårene ud af ovnen, og kassér olie og krydderier.
Snit rødkålen fint. Pil løget, og skær det i tynde både. Skyl og hak persille, og vend det sammen med rødkål og løg i en skål.
Pisk eddike, sennep, honning og olie sammen i en anden skål, og krydr med salt og peber. Vend dressingen i rødkålssalaten.
Tænd ovnen på 210°. Skræl pastinakker, og skær dem i aflange stave. Vend dem med olie, og krydr med salt og peber. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Skær skallen af appelsinerne, og skær frugtkødet i fileter. Saml appelsinsaften op i en skål undervejs, og hæld lidt af den over rødkålssalaten.
Rist mandler let på en tør pande. Vend rødkålssalat, pastinakker, appelsinfileter og mandler sammen, og servér salaten til andelårene.