Medister med rødkålssalat

2. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Det her er nem hverdagsmad, og hvis du vælger en medister af god kvalitet, kan du også godt være bekendt at servere retten for dine gæster.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg medisteren på en pande, hæld vand over, så det dækker, og læg laurbærbladene i. Lad medisteren simre ved lav varme i 7-8 minutter. Hæld vandet fra, tilsæt smør, og steg medisteren gylden i 5-6 minutter på hver side.
Bring vand, sukker og eddike i kog sammen med stjerneanis. Hæld havtornen i, og lad dem simre i 2-3 minutter. Sluk for varmen, og lad dem trække i gryden i 15 minutter.
Pil rødløg, og skær det i tynde ringe sammen med rødkål, gerne på et mandolinjern. Skær appelsinerne i fileter, og anret dem i en skål sammen med rødkål, rødløg, solsikkekerner, syltede havtorn og kørvel.
Servér medisteren med rødkålssalaten, og giv et godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar