Andelår med vintersalat
14. februar 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Andelår tager nærmest ingen tid at tilberede, så det er perfekt hverdagsforkælelse.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Krydr andelårene godt med salt og peber. Steg først andelårene på skindsiden i lidt smør på en pande, til skindet er sprødt og gyldent.
Sæt dernæst panden i ovnen i ca. 5 minutter, til andelårene er let rosa indeni. Lad dem hvile i 10 minutter.
Skyl og tør spinaten, og anret den på et salatfad. Skyl æblet, og skær det i papirstynde skiver.
Rør olivenolie, balsamico, sennep, ahornsirup, salt og peber sammen til en dressing, og vend den i salaten.
Rist valnødderne på en tør pande, og hak dem groft. Fordel valnødder og gedeost i mindre stykker over salaten, og vend let rundt. Servér med andelår og lunt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk