Andelår med vintersalat

Andelår tager nærmest ingen tid at tilberede, så det er perfekt hverdagsforkælelse.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Krydr andelårene godt med salt og peber. Steg først andelårene på skindsiden i lidt smør på en pande, til skindet er sprødt og gyldent.
Sæt dernæst panden i ovnen i ca. 5 minutter, til andelårene er let rosa indeni. Lad dem hvile i 10 minutter.
Skyl og tør spinaten, og anret den på et salatfad. Skyl æblet, og skær det i papirstynde skiver.
Rør olivenolie, balsamico, sennep, ahornsirup, salt og peber sammen til en dressing, og vend den i salaten.
Rist valnødderne på en tør pande, og hak dem groft. Fordel valnødder og gedeost i mindre stykker over salaten, og vend let rundt. Servér med andelår og lunt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
14. februar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar