Bulgur- og rødkålssalat
12. april 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Der skal ikke ret meget til for at gøre en bulgursalat spændende. Krydderiet garam masala giver den danske rødkål et eksotisk pift, og med syrligt æble og søde, tørrede frugter er der godt med ting at gumle på. Spis retten som den er, eller servér et stykke kød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tilbered bulgur efter pakkens anvisning.
Snit rødkål og rødløg fint.
Skær æbler i små tern og abrikoser i strimler.
Bland bulgur, rødkål, rødløg, æble, abrikoser og tranebær.
Pisk alle ingredienserne til dressing, og smag til med salt og peber.
Vend dressingen med bulgursalaten, og servér med brøndkarse på toppen. Har du tid, så lad gerne salaten trække en halv time i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk