Andelår og sprød rødkålssalat med karamelliserede æbler
2. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Steg nogle store, lækre andelår og servér dem med karamelliserede æbler og sprød rødkålssalat til. Husk at snitte rødkålen papirtyndt, når den skal bruges i en salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Læg andelårene i et smurt ovnfad.
Skræl og riv ingefær. Skær appelsiner i kvarte, pres saften i en skål, og gem saften til dressingen.
Krydr kødet med ingefær, salt og peber. Fordel de kvarte appelsiner i fadet. Steg andelårene i ovnen i ca. 25 minutter.
Snit rødkål helt fint. Rør appelsinsaft sammen med olie, krydr med salt og peber, og vend det med rødkålen. Drys med valnødder.
Skyl æblet, og skær det i tynde både. Steg dem i smør og sukker på en pande. Fordel æblebåde og stegelage over rødkålssalaten.
Pynt rødkålssalaten med korianderblade. Servér som tilbehør til andelårene, og spis brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk