Andelår og sprød rødkålssalat med karamelliserede æbler

2. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Steg nogle store, lækre andelår og servér dem med karamelliserede æbler og sprød rødkålssalat til. Husk at snitte rødkålen papirtyndt, når den skal bruges i en salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Læg andelårene i et smurt ovnfad.
Skræl og riv ingefær. Skær appelsiner i kvarte, pres saften i en skål, og gem saften til dressingen.
Krydr kødet med ingefær, salt og peber. Fordel de kvarte appelsiner i fadet. Steg andelårene i ovnen i ca. 25 minutter.
Snit rødkål helt fint. Rør appelsinsaft sammen med olie, krydr med salt og peber, og vend det med rødkålen. Drys med valnødder.
Skyl æblet, og skær det i tynde både. Steg dem i smør og sukker på en pande. Fordel æblebåde og stegelage over rødkålssalaten.
Pynt rødkålssalaten med korianderblade. Servér som tilbehør til andelårene, og spis brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar