Koldskål med ymer, citron og blåbær

Koldskål smager simpelthen så skønt, og den her version med ymer, citron og blåbær er bestemt ingen undtagelse!

Ingredienser

Sådan gør du

1Riv skallen, og pres citronen. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
2Pisk flormelis, vaniljekorn, cremefraiche, ymer, citronsaft og citronskal sammen med et piskeris i en stor skål.
3Hæld kærnemælk i lidt ad gangen, og pisk det hele sammen til en jævn blanding.
4Smag koldskålen til – måske skal der lidt mere flormelis og/eller citronsaft i.
5Anret koldskålen i skåle eller dybe tallerkener. Servér med blåbær og kammerjunkere.

Tip!

Hvis du har god tid, så sæt koldskålen på køl i 1 time inden servering, så den bliver helt kold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Betina Hastoft