Koldskål med ymer, citron og blåbær

Koldskål smager simpelthen så skønt, og den her version med ymer, citron og blåbær er bestemt ingen undtagelse!

Ingredienser

Sådan gør du

1 Riv skallen, og pres citronen. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
2 Pisk flormelis, vaniljekorn, cremefraiche, ymer, citronsaft og citronskal sammen med et piskeris i en stor skål.
3 Hæld kærnemælk i lidt ad gangen, og pisk det hele sammen til en jævn blanding.
4 Smag koldskålen til – måske skal der lidt mere flormelis og/eller citronsaft i.
5 Anret koldskålen i skåle eller dybe tallerkener. Servér med blåbær og kammerjunkere.

Tip!

Hvis du har god tid, så sæt koldskålen på køl i 1 time inden servering, så den bliver helt kold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft