Koldskål – klassisk opskrift på kærnemælkskoldskål
26. juli 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
Den klassiske koldskål er elsket af mange, og med denne opskrift er du sikret den lækreste hjemmelavede kærnemælkskoldskål. Den er nem og kræver ikke mange ingredienser.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg, sukker og vanilje lyst og luftigt i mindst 5 minutter.
Rør kærnemælken i.
Riv skallen af citronen, og smag til med citronskal og evt. lidt af citronsaften, alt efter hvor syrlig du kan lide koldskålen.
Stil den koldt, til den skal spises.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk