Koldskål med skyr
26. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Den klassiske sommerdessert er her piftet op med skyr, hvilket giver en lækker cremet konsistens.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør skyr med kærnemælk.
Pisk æggeblommer og sukker i en stor skål. Pisk fløden til skum i en anden skål, og tilsæt vaniljesukker.
Vend skyrblandingen med æggecremen, og fold flødeskummet i. Smag til med revet citronskal og citronsaft.
Servér koldskålen med kammerjunkere, knuste kiks eller friske sommerbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk