Koldskål med skyr

26. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Den klassiske sommerdessert er her piftet op med skyr, hvilket giver en lækker cremet konsistens.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør skyr med kærnemælk.
Pisk æggeblommer og sukker i en stor skål. Pisk fløden til skum i en anden skål, og tilsæt vaniljesukker.
Vend skyrblandingen med æggecremen, og fold flødeskummet i. Smag til med revet citronskal og citronsaft.
Servér koldskålen med kammerjunkere, knuste kiks eller friske sommerbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar