Vegansk koldskål

Ved at bruge sojamælk og sojayoghurt kan du lave en fremragende vegansk koldskål, som smager af sol og sommer. Veganske kammerjunkere fås i flere varianter og f.eks. økologiske af mærket Karen Volf. Men tjek altid varedeklarationen, hvis du vil være på den sikre side.

Vegansk koldskål
0-30 min.

(2)

August 1, 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Afkøling: Mindst 1 time

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Den veganske koldskål kan godt skille, når den har stået på køl et stykke tid. Men fortvivl ikke, den skal blot piskes igennem lige før servering, så bliver den cremet og lækker igen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'