Koldskål-tærte

Den sprøde bund, det søde indre og den syrlige top er alt, hvad du har brug for på en varm sommerdag. Skal tærten være endnu mere sommerlig, kan du undlade citrongelé og toppe tærten med friske bær i stedet.

Koldskål-tærte
31-60 min.

(0)

July 28, 2022 af Louisa LorangFoto: Lene Samsø
Bemærk:Hviletid: Mindst 3½ time

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 aflang tærtebund med løs bund, ca. 35 x 11 cm

Sådan gør du

Tip!

Hvis du vil undgå, at tærtens sider glider ned under bagningen, kan du blindbage bunden i de første 15 minutter af bagetiden. Blindbagning betyder, at man lægger et stykke bagepapir oven på tærtebunden og hælder en masse tørrede bønner ovenpå. Se i videoen her, hvordan du gør.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'