Hjemmerørt mayonnaise på 2 minutter!

Mayonnaise, der ikke skiller? Så skal du bare have fat i en stavblender og ganske få og simple ingredienser, som du sikkert allerede har i køkkenet.

Hjemmerørt mayonnaise på 2 minutter!
0-30 min.

(2)

January 3, 2021 af Emma MartinyFoto: Lea Kaae

Ingredienser

dl

Sådan gør du

Tip!

Ved at bruge en stavblender undgår du, at mayonnaisen skiller. Alle ingredienserne skal blot tilføjes på samme tid og blendes sammen. Vælger du at piske din mayonnaise med en elpisker, risikerer du, at den skiller, men lad være med at kassere den. Tag en ny æggeblomme, og pisk den sammen med en smule sennep, eddike og salt. Tilsæt dernæst gradvist den skilte mayonnaise i en tynd stråle, imens du pisker.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'