Karse-mayonnaise

11. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

En kartoffel- eller æggemad med mayonnaise og frisk karse smager fremragende. Men har du nogensinde smagt det med hjemmelavet karsemayonnaise? Det er lækkerier på et helt nyt niveau.

Ingredienser

Sådan gør du

Klip karsen, og blend den helt fint sammen med olien.
Pres citronsaften, og bland 2 spsk. citronsaft, æggeblommer, eddike og sennep sammen i en skål.
Hæld meget langsomt olien i skålen lidt ad gangen, imens du pisker mayonnaisen med en håndmikser.
Smag den færdige mayonnaise til med salt og peber. Tilsæt mere citronsaft, hvis du vil have en syrligere mayonnaise.
Opbevar mayonnaisen på køl. Servér den gerne sammen med f.eks. fisk eller bagte grøntsager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar