Hønsesalat med mayonnaise og æble

Dejlig, cremet hønsesalt med hjemmelavet mayonnaise og æbletern serveret med godt brød og sprød pancetta er en sikker vinder på frokostbordet året rundt. Til julefrokosten, påskefrokosten eller når du bare vil pifte frokosten lidt op.

Hønsesalat med mayonnaise og æble
31-60 min.

(1)

January 25, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Kogevandet fra kyllingen kan sies og fryses ned til senere. Brug det som hønsebouillon til saucer, supper og risotto. Hvis du har plukket kyllingekød i overskud, kan du bruge det som fyld i tarteletter, salater eller madpandekager.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'