Jomfruhummerhaler med sriracha-mayonnaise
4. juni 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Sriracha er en krydret chilisauce fra Thailand, der prikker på tungen og giver ekstra kant til retten.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag jomfruhummerhalerne ud af køleskabet. Skyl citron, persille og chili. Skær citronen i skiver, og læg dem i en gryde sammen med persille, chili, hvidvin, smør, salt og peber.
Varm gryden op til kogepunktet, læg jomfruhummerhalerne i gryden, læg låg på, og damp dem i 4-5 minutter. Afdryp jomfruhummerhalerne.
Rør mayonnaise sammen med srirachasauce i en skål.
Servér jomfruhummerhalerne lune med sriracha-mayonnaise, citronbåde og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk