Jomfruhummerhaler med sriracha-mayonnaise

4. juni 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Sriracha er en krydret chilisauce fra Thailand, der prikker på tungen og giver ekstra kant til retten.

Ingredienser

Sådan gør du

Tag jomfruhummerhalerne ud af køleskabet. Skyl citron, persille og chili. Skær citronen i skiver, og læg dem i en gryde sammen med persille, chili, hvidvin, smør, salt og peber.
Varm gryden op til kogepunktet, læg jomfruhummerhalerne i gryden, læg låg på, og damp dem i 4-5 minutter. Afdryp jomfruhummerhalerne.
Rør mayonnaise sammen med srirachasauce i en skål.
Servér jomfruhummerhalerne lune med sriracha-mayonnaise, citronbåde og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar