Hjemmelavet remoulade

14. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Remoulade smager skønt til roastbeef og stegt rødspætte. I den her hjemmelavede udgave gemmer sig desuden gode grøntsager, der giver masser af bid.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp cornichoner og kapers, og hak dem fint.
Skræl guleroden. Riv gulerod og blomkål groft, og hak dem evt. et par gange.
Rør mayonnaise med sennep, karry og gurkemeje. Tilsæt cornichoner, kapers, grøntsager og finthakket persille.
Smag remouladen til med eddike, sukker, salt og peber.
Servér evt. til smørrebrød med roastbeef, ristet torskerogn eller til en stegt rødspætte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar