Fiskefrikadeller med rejer og hjemmelavet remoulade

Masser af frisk dild giver sommersmag til både fiskefrikadellerne og tilbehøret.

Bemærk: Hviletid, fars: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend torsk og salt kortvarigt til fars i en blender eller foodprocessor. Tilsæt æg, fløde, mel og peber, og pisk det til en lind fars. Hak dild fint. Hak rejerne groft, og rør rejer og dild i farsen. Lad farsen stå og hvile i køleskabet i 30 minutter.
Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie og smør på en pande i 4 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne og faste.
Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre, og hæld vandet fra. Pynt med skyllet, hakket dild.
Skyl og hak dild fint. Hak cornichonerne. Rør mayonnaise sammen med cornichoner, dild og kapers. Tilsæt sød sennep og cremefraiche, og rør remouladen sammen. Smag til med salt og peber.
Servér fiskefrikadellerne med kartofler og den hjemmelavede remoulade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft