Fiskefrikadeller med laks, tigerrejer og remoulade

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Giv fiskefrikadellerne lidt ekstra kærlighed ved at bruge både torsk, laks og tigerrejer. Med hjemmelavet remoulade på siden er der dømt yndlingsaftensmad!

Ingredienser

Sådan gør du

Hak torskekødet i en foodprocessor/blender, det må ikke hakkes for fint. Læg det hakkede torskekød i en røreskål, og rør det sammen med salt og peber.
Tilsæt fintrevet løg, hvedemel, æg og mælk, og rør til en ensartet fars.
Hak rejer og laks i let grove stykker med en kniv på et bræt, og vend dem i torskefarsen sammen med finthakket dild.
Steg fiskefrikadellerne på begge sider i smør og olie på en pande, til de er gyldne.
Skru ned for varmen, og steg dem færdige i ca. 10 minutter.
Rør yoghurt sammen med pickles.
Servér fiskefrikadellerne med remoulade og rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar