Fiskefrikadeller med laks, tigerrejer og remoulade
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Giv fiskefrikadellerne lidt ekstra kærlighed ved at bruge både torsk, laks og tigerrejer. Med hjemmelavet remoulade på siden er der dømt yndlingsaftensmad!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak torskekødet i en foodprocessor/blender, det må ikke hakkes for fint. Læg det hakkede torskekød i en røreskål, og rør det sammen med salt og peber.
Tilsæt fintrevet løg, hvedemel, æg og mælk, og rør til en ensartet fars.
Hak rejer og laks i let grove stykker med en kniv på et bræt, og vend dem i torskefarsen sammen med finthakket dild.
Steg fiskefrikadellerne på begge sider i smør og olie på en pande, til de er gyldne.
Skru ned for varmen, og steg dem færdige i ca. 10 minutter.
Rør yoghurt sammen med pickles.
Servér fiskefrikadellerne med remoulade og rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk