Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
30. august 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Fiskefrikadeller bliver pludselig en luksusspise, når de serveres med ristet rugbrød og en hjemmelavet grov remoulade.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak torskefilet fint i en minihakker eller foodprocessor. Rør æg, mel, mælk, salt og peber i, og sæt farsen på køl.
Pil løg. Skræl gulerod. Skyl purløg og rødkål. Hak løg, gulerod, purløg, rødkål, kapers og cornichoner helt fint.
Rør det hele sammen med de resterende ingredienser, og smag remouladen til.
Skyl radiserne, og skær dem i helt tynde skiver. Skyl og tør salaten. Bland radiser og salat i en skål, og vend det med olie, citronsaft, salt og peber.
Form frikadeller af fiskefarsen, og steg dem i smør på en pande. Lad dem blive flot gyldne, før du vender dem.
Rist rugbrød, og servér det til fiskefrikadeller med remoulade og salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk