Fiskefingre med pomfritter og hjemmelavet remoulade
19. december 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Fiskefingre er et børnehit, men denne version vil uden tvivl vække begejstring hos både unge og ældre.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne, og skær dem i stave. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie og salt.
Steg dem i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Pil løg. Skræl gulerod. Hak løg, gulerod, purløg, rødkål, kapers og cornichoner meget fint. Rør det hele sammen med de resterende ingredienser, og smag til.
Dup torsken tør, og skær den i aflange stykker. Pisk ægget let sammen i en dyb tallerken. Vend hvedemel sammen med fintrevet citronskal, salt og peber i en anden dyb tallerken. Hæld rasp i en tredje tallerken.
Vend først fiskestykkerne i melblandingen, dernæst i æg og til sidst i rasp. Steg fiskefingrene i smør på en pande, til de er flot gyldne.
Servér med pomfritter, remoulade og et drys frisk persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk