Fiskefingre med pomfritter og hjemmelavet remoulade

19. december 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Fiskefingre er et børnehit, men denne version vil uden tvivl vække begejstring hos både unge og ældre.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne, og skær dem i stave. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie og salt.
Steg dem i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Pil løg. Skræl gulerod. Hak løg, gulerod, purløg, rødkål, kapers og cornichoner meget fint. Rør det hele sammen med de resterende ingredienser, og smag til.
Dup torsken tør, og skær den i aflange stykker. Pisk ægget let sammen i en dyb tallerken. Vend hvedemel sammen med fintrevet citronskal, salt og peber i en anden dyb tallerken. Hæld rasp i en tredje tallerken.
Vend først fiskestykkerne i melblandingen, dernæst i æg og til sidst i rasp. Steg fiskefingrene i smør på en pande, til de er flot gyldne.
Servér med pomfritter, remoulade og et drys frisk persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar