Fiskefrikadeller med rejer og nudelsalat

Skønne fiskefrikadeller med rejer, der giver en dejlig struktur til dellerne. Citrongræs, lime og koriander giver samtidig en god frisk smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg fiskefarsen i en skål.
Fjern citrongræssets yderste lag, skær top og bund af, og hak resten fint. Riv og pres limefrugten. Dræn rejerne, dup dem tørre, og hak dem groft. Hak koriander.
Rør citrongræs, limeskal, limesaft, rejer og koriander i farsen. Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie på en pande i 5-6 minutter på hver side ved middel varme.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Rens forårsløg, og snit dem fint. Rens snackpeberfrugten, og skær den i strimler. Skyl aspargesbroccoli, og skær dem i mindre stykker. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver på skrå.
Steg forårsløg og chiliflager i olie på en pande i et par minutter. Tilsæt grøntsager og sesamfrø, og lad det stege i 4-5 minutter under omrøring.
Hæld vandet fra nudlerne, og vend nudlerne rundt med grøntsagerne på panden. Hæld sesamolie og sojasauce over retten, og vend det godt rundt.
Servér med friskhakket koriander, limefrugt skåret i både og fiskefrikadeller.

Tip!

Hvis du ikke kan få fat i aspargesbroccoli, kan du bruge almindelig broccoli.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar