Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
12. november 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Fiskefilet hører sig til på ethvert julefrokostbord, men du kan også servere det som skøn aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg. Skræl gulerod. Skyl purløg. Hak løg, gulerod, purløg, rødkål, kapers og cornichoner helt fint.
Rør det hele sammen med de resterende ingredienser, og smag til.
Vend rødspættefileter i rugmel. Vend dem herefter i sammenpisket æg og til sidst i en blanding af rasp, salt og peber.
Steg de panerede fisk på en pande i smør og olie.
Servér fiskefilet med rugbrød og remoulade, og pynt med citronskiver og persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk