Fiskefilet med hjemmelavet remoulade

30. januar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Fiskefilet hører sig til på ethvert julefrokostbord, men du kan også servere det som skøn aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg. Skræl gulerod. Skyl purløg. Hak løg, gulerod, purløg, rødkål, kapers og cornichoner helt fint.
Rør det hele sammen med de resterende ingredienser, og smag til.
Vend rødspættefileter i rugmel. Vend dem herefter i sammenpisket æg og til sidst i en blanding af rasp, salt og peber.
Steg de panerede fisk på en pande i smør og olie.
Servér fiskefilet med rugbrød og remoulade, og pynt med citronskiver og persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar