Cookie dough-kugler

De fleste børn elsker kagedej, og kærligheden forsvinder jo ikke nødvendigvis, bare fordi man bliver voksen. Disse cookie dough-kugler er nemme at lave og smager så godt, at det nok er bedst at lave dobbeltportion.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør smør, farin og sukker sammen i en røremaskine i 3-4 minutter.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Hæld mælk og vaniljekorn i smørblandingen under stadig omrøring.
Rør mel og salt i, og bliv ved med at røre, til dejen er ensartet og ikke klistret.
Tilsæt chokoladestykker eller rosiner.
Tril dejen til små kugler, læg dem på et fad, drys med flormelis og stil dem på køl, til de skal spises.

Tip!

Hvis du har mere chokolade, kan du smelte den og dyppe kuglerne heri. Du kan også rulle kuglerne i lakridspulver, nøddeflager eller kakaopulver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth