Cookie dough popcakes
31. marts 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Er du også typen, der ikke kan få nok af rå cookiedej? Så er disse frosne popcakes med cookie dough og hele 3 slags chokolade lige noget for dig!
Bemærk
Frysertid: Mindst 1 time
Ingredienser
Udstyr
12 pinde (til slikkepinde)
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk vaniljekorn, smør, brun farin og rørsukker sammen til en ensartet masse. Rør hvedemel og salt i dejen.
Hak hvid og mørk chokolade groft, og vend det hele i dejen.
Tril dejen til 12 mundrette kugler, og stik pinde ind i kuglerne. Læg dem i fryseren i mindst 1 time.
Hak mælkechokolade, og smelt den forsigtigt i en skål over vandbad. Hæld den smeltede chokolade i et glas.
Dyp én popcake ad gangen ned i chokoladen, og drys straks med krymmel, inden chokoladen størkner. Gentag med resten.
Opbevar dine cookie dough popcakes i en tætlukket beholder på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk