Cookie dough-issandwich

31. marts 2023 af .

Foto: Stine Christiansen

Der er frossen cookie dough både i og omkring de uimodståelige issandwich, som er rare at have liggende klar i fryseren, til når lækkersulten melder sig.

Bemærk
Afkøling, cookie dough: 30 minutter. Frysertid: I alt mindst 5 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smørret, og afkøl det let. Pisk smeltet smør, brun farin og rørsukker sammen i en skål med et piskeris. Tilsæt mælk og vaniljepulver, og pisk igen. Tilsæt salt og hvedemel, og rør dejen sammen med en dejskraber.
Hak mørk chokolade fint, og vend den i dejen. Sæt dejen på køl i 30 minutter.
Rul den afkølede cookie dough tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir til en stor firkant med en tykkelse på ½ cm. Skær firkanten til, så den måler 33 x 33 cm - gem den overskydende dej på køl. Læg den udrullede cookie dough i fryseren i ca. 1½ time, eller til den er helt frossen.
Lad isen tø let op, så den har en smørbar konsistens. Smuldr den overskydende cookie dough i mindre stykker, og rør den i isen.
Skær den frosne, udrullede cookie dough over på midten, så du får 2 lige store stykker. Fordel den bløde is på det ene stykke cookie dough i et jævnt lag. Læg det andet stykke cookie dough ovenpå, og pres det let sammen. Læg den store issandwich i fryseren i mindst 3 timer, til den er helt frossen.
Tag den store issandwich ud af fryseren, og skær den ud i ca. 10 mindre issandwich. Pak dem ind enkeltvis, og opbevar dem i fryseren indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar