Toblerone-cookies
24. december 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Er du vild med de trekantede stykker chokolade med nougat, vil du elske disse cookies.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk blødt smør sammen med sukker, brun farin, vaniljesukker og salt med en elpisker i en skål. Tilsæt æg, og pisk til en ensartet masse. Tilsæt mel, bagepulver og natron, og rør det sammen med en dejskraber.
Hak Tobleronen groft, og vend den i dejen med en dejskraber. Sæt dejen på køl i 1 times tid.
Tænd ovnen på 180°. Rul dejen til kugler på størrelse med valnødder, og læg dem på en bageplade med bagepapir med rigeligt mellemrum.
Bag cookierne i 12-15 minutter, til de er let gyldne i kanterne. Lad dem køle lidt af på en bagerist inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækre cookie-opskrifter