Slikkepinde af cookie dough
1. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Jakob Helbig
Er du også typen, der elsker at slikke skålen ren for kagedej, er disse slikkepinde lige noget for dig!
Ingredienser
Udstyr
små træpinde
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom smør, sukker, mel, vaniljekorn og salt i en skål, og ælt dejen grundigt sammen til en ensartet masse.
Hak chokoladen mellemgroft, og ælt chokoladestykkerne ind i dejen.
Rul dejen til små kugler, og stik træpinde ind i kuglerne. Læg slikkepindene i fryseren i ca. 30 minutter.
Smelt forsigtigt chokoladen i en skål over vandbad, og hæld den over i et lille glas.
Dyp 1 slikkepind ad gangen ned i glasset med chokolade, og rul den derefter i frysetørrede hindbær. Gentag med resten af slikkepindene. Opbevar dem i køleskabet.
Tip!
Beregn mere end én slikkepind til hver. De forsvinder lynende hurtigt!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk