Bananmuffins med chokolade

Saftige bananmuffins bliver kun bedre med chokolade! De kan sagtens bages dage i forvejen, da de holder sig lækre længe.

Ingredienser

Udstyr

12 muffinforme

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Pisk farin og solsikkeolie sammen med en elpisker. Tilsæt æggene, og pisk det til en lys og cremet masse.
Mos bananerne med en gaffel, og vend bananmosen i æggemassen sammen med hakket chokolade.
Sigt hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål, og vend det i dejen med en røreske.
Fordel dejen i formene, og bag dem i ovnen i 12-15 minutter. Tjek med et tyndt grillspyd el.lign., at de er gennembagte – der må ikke hænge våd dej ved spyddet, når du stikker det ind i en kage og trækker det ud igen.

Tip!

Dejen kan også tilsættes 50 g hakkede valnødder eller hasselnødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Jacob Helbig