Saftige bananmuffins med hvid chokolade
10. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Brug din yndlingschokolade til disse store, smagfulde muffins. Her er det hvide chokoladestykker, der gemmer sig som søde overraskelser.
Ingredienser
Udstyr
muffinforme af metal eller silikone
Sådan gør du
Mos bananerne med en gaffel, og rør dem sammen med de øvrige ingredienser på nær chokoladen.
Hak chokoladen, og vend den i dejen.
Forvarm ovnen til 190°.
Fordel dejen i smurte muffinforme, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.
Drys de afkølede muffins med flormelis og evt. frysetørrede hindbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på bananmuffins!