Bananmuffins med chokoladeglasur
9. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
En svampet bananmuffin fuld af chokolade og nødder er altid lækkert. I den her opskrift hjælper hytteosten i dejen med at gøre muffinsene ekstra saftige.
Ingredienser
Udstyr
15 muffinforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk dejen luftig.
Vend mælk og hytteost i dejen, og sigt derefter hvedemel og bagepulver i den.
Mos bananerne, og hak chokolade og nødder groft.
Vend bananer, chokolade og nødder i dejen, og fordel dejen i muffinsforme.
Bag muffinsene i ca. 25 minutter.
Hak chokoladen, og bland chokolade, kakao og vand i en gryde.
Varm ingredienserne ved lav varme, og rør rundt i gryden, indtil ingredienserne er smeltet sammen.
Tilsæt flormelis, og rør glasuren sammen. Fordel glasuren på toppen af alle muffins.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk