Bananmuffins med chokoladeglasur

9. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

En svampet bananmuffin fuld af chokolade og nødder er altid lækkert. I den her opskrift hjælper hytteosten i dejen med at gøre muffinsene ekstra saftige.

Ingredienser

Udstyr

15 muffinforme

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk dejen luftig.
Vend mælk og hytteost i dejen, og sigt derefter hvedemel og bagepulver i den.
Mos bananerne, og hak chokolade og nødder groft.
Vend bananer, chokolade og nødder i dejen, og fordel dejen i muffinsforme.
Bag muffinsene i ca. 25 minutter.
Hak chokoladen, og bland chokolade, kakao og vand i en gryde.
Varm ingredienserne ved lav varme, og rør rundt i gryden, indtil ingredienserne er smeltet sammen.
Tilsæt flormelis, og rør glasuren sammen. Fordel glasuren på toppen af alle muffins.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar