Bananmuffins med chokolade og marcipan
11. februar 2020
af
Louise Dandanell Ørsted.
Foto: Stine Heilmann
Mmh, den bedste opskrift på søde og lækre bananmuffins med chokolade, marcipan og sirup! De sidste bananer i frugtskålen skal jo bruges til noget.
Ingredienser
Udstyr
muffinforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Mos bananerne.
Pisk sirup, farin og æg sammen. Rør olie og yoghurt i. Tilsæt bananmosen.
Bland de 2 slags mel, bagepulver og krydderier i en skål, og rør det i dejen.
Hak chokolade, marcipan og nødder, og vend det hurtigt i dejen.
Fordel dejen i muffinforme, og bag dem i ca. 35 minutter.
Tip!
Dejen kan også bages i en rugbrødsform i ca. 1 time ved 180°.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk