Bananmuffins med chokolade og marcipan

11. februar 2020 af .

Foto: Stine Heilmann

Mmh, den bedste opskrift på søde og lækre bananmuffins med chokolade, marcipan og sirup! De sidste bananer i frugtskålen skal jo bruges til noget.

Ingredienser

Udstyr

muffinforme

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Mos bananerne.
Pisk sirup, farin og æg sammen. Rør olie og yoghurt i. Tilsæt bananmosen.
Bland de 2 slags mel, bagepulver og krydderier i en skål, og rør det i dejen.
Hak chokolade, marcipan og nødder, og vend det hurtigt i dejen.
Fordel dejen i muffinforme, og bag dem i ca. 35 minutter.

Tip!

Dejen kan også bages i en rugbrødsform i ca. 1 time ved 180°.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar