Konfektkugler med chokolade
19. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Bjørn Jakobsen
Disse knasende kugler med nødder og rugbrød er et sundt og velsmagende alternativ til den klassiske, søde konfekt.
Bemærk
Hviletid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Smuldr rugbrødet, og bland det med flormelis og kanel.
Smelt chokoladen i en varmefast skål over vandbad.
Rør chokoladen sammen med rugblandingen.
Lad det stå i ca. 30 minutter, til chokoladen er stivnet en anelse.
Form rugtrøffelmassen til 20 små kugler, og tril dem i finthakkede hasselnødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk