Saftig banankage med chokolade

Bag en lidt anderledes banankage, som helt sikkert vil vække glæde hos familie og venner. Den saftige banankage har dejlige skiver af banan, brun farin og mørk chokolade på toppen.

Ingredienser

Udstyr

en firkantet form på 20 x 15 cm eller en rund springform på 22 cm i diameter

Sådan gør du

Smelt smørret. Pisk æggene godt med sukkeret, tilsæt smørret, og rør godt.
Mos bananerne til dejen, og rør dem i. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Bland mel, bagepulver og vaniljekorn, kom det i æggemassen, og rør det godt sammen til en ensartet dej.
Smør formen. Fordel dejen i formen, skær bananen til toppen i skiver, og læg et tyndt lag af bananskiver over.
Riv chokoladen groft. Drys med chokolade og til sidst med farin, og bag kagen midt i en 180° varm ovn i ca. 40 minutter. Servér kagen lun eller kold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
20. juni 2018 af .

Foto: Lars Ranek

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar