Asiatisk nudelsalat med andebryst

Salat til aftensmad gør alle glade, når den indeholder både nudler, rosastegt andebryst og den lækreste peanutdressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand i en sigte. Skyl og tør salaten. Bland nudler og salat på et stort fad.
Skræl mango, og skær mangokødet i tynde bånd. Flæk avocadoerne, skrab kødet ud med en ske, og skær det i både. Skyl bønnespirer og agurk, og skær agurken i skrå skiver. Pil rødløg, og skær det i papirtynde både. Hak mynte og koriander groft.
Vend både mango, avocado, spirer, agurk, løg og krydderurter i nudelsalaten.
Rids skindet på andebrystfileterne med en skarp kniv. Krydr med salt og peber. Steg kødet på skindsiden i olie på en pande, til skindet er sprødt. Vend dem, og steg i 5 minutter, til de er let rosa indeni. Lad kødet hvile i 10 minutter, og skær det dernæst i skiver.
Pil og pres hvidløg. Rør det sammen med limesaft, peanutbutter, fiskesauce og olie. Tilsæt vand gradvist, til dressingen har opnået den rette konsistens. Dryp over nudelsalaten, og vend forsigtigt rundt.
Top salaten med and, og drys med peanuts og renset chili skåret i fine skiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 28. maj 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann