Nudelsalat med rejer
22. april 2021
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Carina Kruger
Denne asiatisk-inspirerede ret med risnudler toppet med en sprød salat af marinerede grøntsager og rejer tager ingen tid at lave. Du kan derfor lynhurtigt få et lækkert aftensmåltid med masser af friskhed og velsmag uden det store hyr.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær agurk, avocado, peberfrugt og forårsløg i skiver. Skær tomater i kvarte.
Rør olie sammen med limesaft og fiskesauce, og vend grøntsager og rejer i marinaden.
Kog risnudlerne som angivet på emballagen. Lad dem dryppe let af i en sigte, og anret dem i 4 dybe tallerkener.
Anret rejesalaten oven på nudlerne. Drys med frisk koriander og evt. chiliflager, og servér med sød chilisauce eller sojasauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk