Kyllingelår med nudelsalat
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
De glaserede kyllingelår med nudelsalat er nemme at lave og smager skønt!
Bemærk
Ovntid: Ca. 45 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad eller på en bradepande beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Bland barbecuesauce med honning og citronsaft, og pensl det på kødet. Steg kyllingelårene i yderligere ca. 15 minutter, til overfladen er flot glaseret.
Læg nudlerne i en stor skål, og hæld rigeligt med kogende vand over. Lad dem stå i 10 minutter. Hæld vandet fra i en sigte.
Skræl og riv gulerødderne groft. Skyl peberfrugten, og skær den i meget tynde strimler. Rens og snit forårsløgene ret fint, og skyl bønnespirerne.
Pisk chilisauce, fiskesauce og friskpresset limesaft sammen, og smag til med salt og peber.
Vend nudlerne i. Vend grøntsagerne i til sidst, og pynt med masser af frisk koriander. Servér salaten til kyllingelårene.
Tip!
De glaserede kyllingelår smager også fint kolde. Hvis du tager salaten med på tur, så hold nudler og grønt hver for sig, og bland det først, når det skal bruges.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk