Nudelsalat med kyllingespyd

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

En god, hurtig nudelsalat med masser af grøntsager og kylling. Lad evt. kyllingekødet marinere i hoisinsauce allerede fra morgenstunden.

Bemærk
Marinering, kyllingefilet: 30 minutter.

Ingredienser

Udstyr

trægrillspyd

Sådan gør du

Sæt kyllingefileterne på spyd, og læg dem i et fad. Vend spyddene rundt med hoisinsauce, og lad dem marinere på køl i 30 minutter.
Steg kyllingespyddene på en (grill)pande i 4 minutter på hver side.
Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand.
Rens forårsløg, og snit dem i mindre stykker. Skyl agurken. Skræl gulerødder og kinaradise.
Skær agurk, gulerødder og kinaradise i lange, tynde strimler med en spiral slicer, på mandolinjern eller med en skarp køkkenkniv.
Rist peanuts på en tør pande, til de får farve. Afkøl nødderne, og hak dem groft.
Pres saften af limefrugten. Bland nudler og grøntsager, og dryp med limesaft og sesamolie. Pynt med hakkede peanuts og korianderblade. Anret med kyllingespyd, og servér.

Tip!

Ristet sesamolie fås f.eks. i helsekostbutikker og velassorterede supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar