Andebryst med rødkålssalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Det dufter af jul! Den sprøde rødkålssalat er perfekt tilbehør til det lidt fede andekød.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids fedtet på andebrystet i tern uden at skære ned i selve kødet. Opvarm en pande, og steg andebrystet med fedtsiden nedad, til det er gyldent. Vend kødet, og steg ved høj varme i 2 minutter.
Skru ned, og steg andebrystet færdigt i 10 minutter. Tag det fra panden, og lad det trække i 5 minutter.
Snit rødkålen helt fint. Skær skrællen af appelsiner og grape, og skær frugterne i tynde fileter uden hinder. Læg citrusfileterne til side, og pres saften ud af det, som er til overs.
Rør eddike sammen med citrussaft, sirup og olie, og smag til med salt og peber. Vend rødkål og frugtfileter i.
Skær andebrystet i skiver, og drys med hasselnøddeflager. Servér med rødkålssalaten som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk