Hjemmelavet vaniljeis med solbærpuré

Parfait er en enkel flødeis, hvor man pisker æg og sukker sammen og vender flødeskum i, og du kan lave isen helt uden ismaskine! Her får den en dejlig smag og smuk farve fra solbærpuré.

Hjemmelavet vaniljeis med solbærpuré
31-60 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Det tager minimum 4 timer for isen at fryse.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Det betaler sig altid at bruge mørk chokolade af god kvalitet, næsten uanset til hvilket formål chokoladen skal anvendes i dessertkøkkenet. Brug gerne chokolade med 60-74 % kakaoindhold, så chokoladesaucen får en dejlig intens smag.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'