Karamelliserede appelsiner med vaniljeis
8. marts 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En dejlig nem dessert med vinterens bedste smage.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skrællen af appelsinerne tæt til kødet, og skær dem derefter i skiver. <br />
Læg dem tæt på en bageplade, og dryp med sirup. Drys med sukker, og karamellisér appelsinskiverne i ovnen ved høj varme.
Anret appelsinskiverne på tallerkenerne sammen med en kugle is. Pynt med skovsyre, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk