Karamelliserede appelsiner med vaniljeis

8. marts 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

En dejlig nem dessert med vinterens bedste smage.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skrællen af appelsinerne tæt til kødet, og skær dem derefter i skiver. <br /> Læg dem tæt på en bageplade, og dryp med sirup. Drys med sukker, og karamellisér appelsinskiverne i ovnen ved høj varme.
Anret appelsinskiverne på tallerkenerne sammen med en kugle is. Pynt med skovsyre, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar