Grillet banan med vaniljeis
24. september 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Grillede bananer smager skønt! De bliver helt sorte, men indeni er de tilpas bløde og søde. Servér med en god kugle vaniljeis og lidt romsirup.
Ingredienser
Sådan gør du
Når kullene på grillen er lige ved at gå ud, så læg bananerne ned mellem kullene, og lad dem ligge der, til de er helt varme.
Kog en lage af farin, kornene fra vaniljestangen og rom. Lad gerne vaniljebælgen koge med også.
Åbn de varme bananer ved skære eller pille et aflangt stykke af skrællen.
Hæld lagen ned i bananen, og servér en stor kugle vaniljeis til.
Pynt med skovsyre, der tilfører et lille strejf af syre til retten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk