Grillet banan med vaniljeis

24. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Grillede bananer smager skønt! De bliver helt sorte, men indeni er de tilpas bløde og søde. Servér med en god kugle vaniljeis og lidt romsirup.

Ingredienser

Sådan gør du

Når kullene på grillen er lige ved at gå ud, så læg bananerne ned mellem kullene, og lad dem ligge der, til de er helt varme.
Kog en lage af farin, kornene fra vaniljestangen og rom. Lad gerne vaniljebælgen koge med også.
Åbn de varme bananer ved skære eller pille et aflangt stykke af skrællen.
Hæld lagen ned i bananen, og servér en stor kugle vaniljeis til.
Pynt med skovsyre, der tilfører et lille strejf af syre til retten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar