Vaniljeis med råsyltede brombær
19. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Læg brombærrene i vin, sukker og citronsaft, og lad dem trække. Så har du det skønneste tilbehør til diverse desserter.
Bemærk
Trækketid: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl bærrene, og lad dem dryppe af.
Rør vin, sukker og citronsaft sammen, til sukkeret er opløst.
Hæld blandingen over brombærrene, og kom en kvist rosmarin ved.
Stil bærrene på køl i et par timer eller natten over.
Servér til en klat vaniljeis eller som tilbehør til ost.
Tip!
Hvis du ønsker at råsylte bærrene uden alkohol, så udskift vinen med appelsin- eller æblejuice.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk