Spaghetti med tunsauce og kapers
17. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Denne simple og friske pastaret med tunsauce og kapers tager næsten ingen tid at bikse sammen, og så smager den superskønt.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Pil og pres hvidløg, og svits dem i olie i bunden af en gryde. Tilsæt afdryppede kapers, og lad dem svitse med et par minutter.
Hæld hvidvin over, og bring gryden i kog. Afdryp tun, og vend i gryden. Krydr med salt og peber.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Skyl og hak persillen.
Vend den friskkogte, afdryppede spaghetti i tunsaucen. Drys med citronskal og persille, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk