Karrysild med kapers
14. november 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Lad den klassiske karrysild svømme rundt i en hjemmelavet dressing, og pynt med bunker af brøndkarse.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør en dressing af cremefraiche, sennep, karry, gurkemeje og kapers i en skål.
Skyl forårsløgene, hak dem fint, og rør dem i dressingen.
Skær sildene i små bidder, vend dem i dressingen, og smag til med salt og peber.
Anret karrysild på skiver af rugbrød, og top med masser af brøndkarse og lidt kapers. Servér straks.
Tip!
Lav gerne dressingen dagen før, og vend sildebidderne i inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassiske karrysild