Karrysild med kapers

14. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Lad den klassiske karrysild svømme rundt i en hjemmelavet dressing, og pynt med bunker af brøndkarse.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør en dressing af cremefraiche, sennep, karry, gurkemeje og kapers i en skål.
Skyl forårsløgene, hak dem fint, og rør dem i dressingen.
Skær sildene i små bidder, vend dem i dressingen, og smag til med salt og peber.
Anret karrysild på skiver af rugbrød, og top med masser af brøndkarse og lidt kapers. Servér straks.

Tip!

Lav gerne dressingen dagen før, og vend sildebidderne i inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar