Kalvekød med tunsauce og kapers
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Mørt kalvekød med en dejligt cremet sauce, som får dine tænder til at løbe i vand.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun kødet i olie på en pande.
Pil løg og hvidløg, og skær dem i små tern. Rens bladselleri, og skær dem i skiver. Pluk rosmarin i små buketter.
Læg løg, hvidløg, bladselleri og rosmarin på panden, når kødet er stegt på begge sider, og krydr godt med salt og peber.
Pisk æggeblommerne sammen, og tilsæt olie i en tynd stråle, mens du pisker godt.
Pres saften af citronen. Hæld afdryppet tun, kapers, ansjoser og citronsaft i en blender eller minihakker, og kør det til en jævn masse.
Vend tunmassen sammen med de piskede æggeblommer i en stor skål, og krydr med salt og peber.
Skær kødet i meget tynde skiver, anret med tunsauce og kapers, og servér med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk