Kalvekød med tunsauce og kapers

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Mørt kalvekød med en dejligt cremet sauce, som får dine tænder til at løbe i vand.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun kødet i olie på en pande.
Pil løg og hvidløg, og skær dem i små tern. Rens bladselleri, og skær dem i skiver. Pluk rosmarin i små buketter.
Læg løg, hvidløg, bladselleri og rosmarin på panden, når kødet er stegt på begge sider, og krydr godt med salt og peber.
Pisk æggeblommerne sammen, og tilsæt olie i en tynd stråle, mens du pisker godt.
Pres saften af citronen. Hæld afdryppet tun, kapers, ansjoser og citronsaft i en blender eller minihakker, og kør det til en jævn masse.
Vend tunmassen sammen med de piskede æggeblommer i en stor skål, og krydr med salt og peber.
Skær kødet i meget tynde skiver, anret med tunsauce og kapers, og servér med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar