Grillet romainesalat med kapers

25. juli 2022 af .

Foto: Peter Kam

Salaten er enkel, men smagfuld. Servér anretningen som en let forret eller som tilbehør til fisk eller grillmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd grillen, eller opvarm en grillpande. Skyl og flæk salaterne, og pensl skærefladerne med olie.
Grill salaten i 1-2 minutter på skærefladen, til den har fået grillstriber.
Rør eddike, sennep og honning sammen i en skål, og tilsæt olie lidt ad gangen, mens du fortsat rører.
Vend kapers i vinaigretten. Dryp kapersvinaigrette over de grillede salater, og drys med revet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar