Grillet romainesalat med kapers
25. juli 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Salaten er enkel, men smagfuld. Servér anretningen som en let forret eller som tilbehør til fisk eller grillmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd grillen, eller opvarm en grillpande. Skyl og flæk salaterne, og pensl skærefladerne med olie.
Grill salaten i 1-2 minutter på skærefladen, til den har fået grillstriber.
Rør eddike, sennep og honning sammen i en skål, og tilsæt olie lidt ad gangen, mens du fortsat rører.
Vend kapers i vinaigretten. Dryp kapersvinaigrette over de grillede salater, og drys med revet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk