Spaghetti med lammekødsauce
22. november 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Kødsauce behøver ikke altid at være lavet på hakket okse. Prøv med lammekød i stedet – det er mørt, saftigt og lidt kraftigere i smagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg finthakket løg i en gryde i olie, til det bliver blødt. Tilsæt presset hvidløg og blomkål, der er skåret i små stykker. Steg i 1 minut, og tag det op.
Brun kødet i gryden.
Rør løgblandingen tilbage i gryden, og hæld flåede tomater, tomatpuré, bouillonterning og oregano i. Lad det simre i 15 minutter.
Kog spaghetti efter pakkens anvisning. Brug kogevandet til at justere kødsaucens konsistens, og servér med masser af høvlet parmesan og lidt frisk timian over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk