Spaghetti med lammekødsauce

22. november 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Kødsauce behøver ikke altid at være lavet på hakket okse. Prøv med lammekød i stedet – det er mørt, saftigt og lidt kraftigere i smagen.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg finthakket løg i en gryde i olie, til det bliver blødt. Tilsæt presset hvidløg og blomkål, der er skåret i små stykker. Steg i 1 minut, og tag det op.
Brun kødet i gryden.
Rør løgblandingen tilbage i gryden, og hæld flåede tomater, tomatpuré, bouillonterning og oregano i. Lad det simre i 15 minutter.
Kog spaghetti efter pakkens anvisning. Brug kogevandet til at justere kødsaucens konsistens, og servér med masser af høvlet parmesan og lidt frisk timian over.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar