Rissalat med tun og kapers
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
Denne fortrinlige rissalat med tun og kapers er en nem og enkel alt i én-salat, som kan laves klar i god tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Rør dem straks igennem med en gaffel.
Riv skallen, og pres citronen, og vend både citronskal og citronsaft i risene. Tilsæt olie. Lad risene køle helt af.
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Hak dilden. Snit basilikumbladene fint.
Hæld væden fra tunen, og mos den ned i risene, så den fordeles godt.
Vend tomater, dild, basilikum og kapers i til sidst, og smag til med salt og peber. Opbevar i en boks med låg. Servér salaten med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk