Spaghetti med ricotta, kapers og bagte tomater
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Line Falck
Giv din pastaret lidt ekstra kant, og få smagen af sol, sommer og støvlelandet med til bords.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl og halvér tomaterne, og vend dem med olie, eddike, sukker, salt og peber.
Fordel dem i et ovnfad beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Kog spaghettien efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra, og vend spaghettien over i en stor skål.
Bland forsigtigt pesto, kapersbær, oliven og bagte tomater sammen med den varme spaghetti. Top med skefulde af ricotta, og krydr med salt, peber og fintrevet citronskal.
Drys med lidt finthakket persille, og servér straks.
Tip!
Hvis du vil spare tid, kan du købe bagte tomater på glas i stedet for at lave dem selv.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk