Pitabrød med kokospaneret kylling, salat og syltede rødløg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Pitabrød er genial hverdagsmad. Sæt de forskellige elementer frem på bordet i små skåle, så alle selv kan vælge, hvad deres pitabrød skal fyldes op med.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne i strimler. Rør rapsolie og sojasauce sammen i en skål, og vend kyllingestrimlerne i marinaden. Lad dem trække i mindst 10 minutter.
Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Bring eddike, vand, sukker og salt i kog. Læg løgene i et patentglas, og hæld den varme eddikelage over. Stil glasset i køleskabet, til løgene skal bruges.
Skyl agurken, og skær den i skiver. Skyl og tør hjertesalaten, og skær den i tynde både.
Rør yoghurt med hakket hvidløg, chilliflager og salt.
Bland rasp og kokos i en dyb tallerken. Vend kyllingestrimlerne heri. Steg dem sprøde i olie på en pande.
Lun og halvér pitabrødene. Fyld dem med salat, agurk, stegte kyllingestrimler og rødløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk