Pitabrød med kokospaneret kylling, salat og syltede rødløg

Pitabrød er genial hverdagsmad. Sæt de forskellige elementer frem på bordet i små skåle, så alle selv kan vælge, hvad deres pitabrød skal fyldes op med.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingefileterne i strimler. Rør rapsolie og sojasauce sammen i en skål, og vend kyllingestrimlerne i marinaden. Lad dem trække i mindst 10 minutter.
Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Bring eddike, vand, sukker og salt i kog. Læg løgene i et patentglas, og hæld den varme eddikelage over. Stil glasset i køleskabet, til løgene skal bruges.
Skyl agurken, og skær den i skiver. Skyl og tør hjertesalaten, og skær den i tynde både.
Rør yoghurt med hakket hvidløg, chilliflager og salt.
Bland rasp og kokos i en dyb tallerken. Vend kyllingestrimlerne heri. Steg dem sprøde i olie på en pande.
Lun og halvér pitabrødene. Fyld dem med salat, agurk, stegte kyllingestrimler og rødløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar